print('');
COMENZI TELEFONICE : 0757 076 858 sau 0740 037 403

Informatii de livrare


Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania CU SERVICIUL DE CURIERAT RAPID SAU POSTA ROMANA!
Produsele vor fi expediate la adresa de livrare completata in formularul de comanda. Plata se face RAMBURS SAU OP. Costurile de EXPEDIERE nu sunt incluse in pretul produselor comandate!

www.cauciucuriimport.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic. Fara confirmarea telefonica, produsele nu se vor expedia!

Pentru produsele care necesita pre-comanda, sau produsele indisponibile, livrarea acestora se face dupa momentul primirii acestora in stoc cu plata unui avans.

www.cauciucuriimport.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de www.cauciucuriimport.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa comenzi@cauciucuriimport.ro sau telefonic la numerele 0757 076 858 sau 0740 037 403